zondag 5 februari 2012

Hoera!! Golden Flowers is 1 jaar, en geeft weg!


Hoeraaaaa, mijn blog bestaat precies 1 jaar! 5 februari 2011 postte ik mijn allereerste blogpost, nog als een complete noob op het gebied van blogs. Inmiddels heb ik al heel veel geleerd, en is mijn blog al wat gegroeid. Niet erg snel, dat moet ik toegeven, omdat mijn blog een aantal keren heeft stil gelegen. Mijn eeuwige gebrek aan discipline... Maar ok, we gaan het nu niet over negatieve dingen hebben. Ik kijk nu vol optimisme vooruit!
En natuurlijk, wie jarig is trakteert!!! Voor jullie, beste bezoekers, organiseer ik een winactie!!! Wil je weten wat en hoe, lees dan verder!

Dit is de prijs! Een leuk setje van 3 nagellakjes van Essence. Ik heb een paar hele mooie kleuren uitgezocht. Van links naar rechts: 64 be optimistic!, 47 red-y to go, 45 date with the night. 

Wat moet je doen?
Ik heb natuurlijk wel een doelstelling, die niet al te moeilijk is. Reageer hier om mee te doen, en deel via Twitter, Facebook, Google+, of hoe dan ook, en zorg er zo voor dat ik binnen 1 week 30 volgers heb op Bloglovin'. Dit is wel te doen toch? Als het doel is bereikt binnen deze week, ontvangt de winnaar een e-mail van mij. Ik kies de winnaar willekeurig, maar degene die meer verspreiden hebben wat meer kans. 
Ik vind het na een jaar nog steeds leuk om te bloggen, en ik hoop dat ik met het bloggen ook mijn discipline-peil omhoog kan halen. Ik wil heel graag door gaan, en mijn blog ook meer laten groeien. Ik ben heel blij dat ik Bloglovin' heb ontdekt, ik kan nu ook in het bloggerswereldje komen samen met vele andere geweldige blogs. Ik hoop dat er nog vele jaren volgen, en dat mijn blog blijft groeien!

Bedankt!!


Nog even ter zijde, wat vinden jullie eigenlijk van de naam Golden Flowers? Ik weet het eerlijk gezegd niet zo goed.. Zouden jullie liever een andere naam zien? Ik vind Golden Flowers toch wel een beetje suf.. Ik heb liever iets hippers, iets wat meer levendig is. Wat vinden jullie?

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! En btw, die taart ziet er echt ongelofelijk lekker uit :)

  www.birkinsandbargains.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh leuk!

  Ik heb gedeeld via Twitter, Google + en Facebook

  Liefs Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk!
  Ik reageer eigenlijk nooit, maar voor deze ene keer wel haha, gefeliciteerd!
  Ik heb het gedeeld op twitter en facebook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke winactie! Ik doe graag mee :) Ik heb een tweet gestuurd: https://twitter.com/#!/Glossiequeen/status/166609590857904128 en ik volg je ook op Bloglovin' en heb het artikel geliked

  Liefs,
  Britt, Ps; gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik doe mee.

  Ik heb het gedeeld op Twitter en Facebook en volg je via bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.