zaterdag 4 februari 2012

Blog update: fotoboek!

Misschien heb je het al gezien, de nieuwe pagina! Hierboven in de menubalk staat nu een nieuwe knop. Life in pictures. Ik vond het een leuk idee om een pagina te maken met mooie, inspirerende foto's. Dit kunnen foto's van mij zijn, maar ook van iemand anders. Ik zal altijd de bron eronder zetten natuurlijk.
Ik heb al wat foto's op de pagina gezet, maar natuurlijk gaan er nog veel meer foto's bij komen.
De foto's staan nog vrij random onder elkaar, en ik zit toch te denken over de volgorde; moet ik de foto's indelen in bepaalde groepen, of een vaste volgorde, nieuwe foto's onderaan de pagina zetten, of erboven? Zal ik ook in een blogpost aangeven dat er nieuwe foto's op de pagina staan?
Ik zit ook nog te denken aan de naam. Ik heb veel namen in gedachte. Nu heb ik Life in Pictures omdat deze mij toch wel aansprak, maar er zijn nog veel andere opties: simpelweg fotobook, inspirerende foto's, fotoalbum, of engelse namen als picture wall, of wall of pictures. Moeilijk kiezen!
Natuurlijk mogen jullie, mijn bezoekers, ook wat zeggen. Ik hoor jullie ideeën graag! Sterker nog: ik heb ze nodig! Laat dus vooral reacties achter! Dan zal de pagina mooi worden, en precies zoals jullie hem willen zien.
Bedankt!  

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Ik ga gelijk eens een kijkje nemen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is het niet leuk om juist de foto's ook in blogberichten te stoppen? Ik vind deze naam trouwens wel leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk, ik blijf altijd foto's in de berichten zetten! De fotopagina is gewoon een verzameling met mooie foto's, mar dat zullen niet de enige foto's op de blog worden hoor (:

   Verwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.