zondag 18 september 2011

30 day Challenge: Day 11


Day 11. A good book

Vandaag, een goed boek. Er zijn heel veel goede boeken, vandaag zal ik er een laten zien. Ik heb al eerder geschreven over 'Een eiland in zee', klik hier voor de post daarover. Ik ga natuurlijk niet twee keer hetzelfde posten, dus neem een andere. Het is natuurlijk wel een geweldig boek. 
Matilda van Roald Dahl, echt een geweldig leuk boek. Ja, het is een kinderboek, maar dat betekend niet dat het niet leuk hoeft te zijn! Je bent nooit te oud voor een boek, je kunt altijd boeken blijven lezen als je ze leuk vind. Roald Dahl is echt een geweldige schrijver. Ik ben zeker een fan! Al heel lang al ben ik de trotse bezitter van 'de Grote bibliotheek van Roald Dahl'.


Een hele mooie collectie! Ik heb ze allemaal gelezen, en veel meer dan een keer. Afgelopen zomer heb ik de GVR nog gelezen. Veel van de boeken heeft mijn vader nog voorgelezen toen ik klein was. 

Matilda is dus een van mijn favoriete boeken, het is zo leuk geschreven! De Nederlandse vertaling die ik heb gelezen is erg leuk, ik wil zeker ook eens de Engelse versie lezen! De GVR in het Engels heb ik gelezen, en wat een taal van Roald Dahl! Echt zo leuk!! Het leest lekker, en al zijn verhalen zijn leuk.

Wat vinden jullie van Roald Dahl?

Tot morgen!! xxx <3 
   

3 opmerkingen:

  1. Huh toen ik dit keek (op school) zag ik dag 10 niet, maar nu kijk ik thuis en nu zie ik 'm opeens wel? ;p
    Heeel vaag allemaal, maarja !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.