woensdag 19 oktober 2011

Zaterdag, Beautygloss party!!

Ik heb echt heel veel zin in zaterdag. Echt heel heel erg veel! Ik ga dan namelijk, samen met mijn vriendin Denise, naar de enige echte Beautygloss Party!!! Hoera!!! Ik ben een grote fan van Beautygloss, en ik heb grote bewondering voor Mascha, dus dit feest is écht geweldig! Toen Mascha erover begon een hele tijd geleden, vond ik het al superleuk dat er zoiets zou komen. Het waren nog allemaal kleine ideetjes, maar gelukkig werden de ideeën steeds serieuzer. Toen ik op vakantie was werd het feest echt aangekondigd, en dat was geweldig! Ik bestelde mijn kaartje, en dat was voordat ik doorhad dat je ook een goodiebag kreeg, dat wist ik helemaal niet toen ik mijn kaartje kocht. Dat is dus ook niet de reden dat ik naar het feest ga, ik doe het vooral om de gezelligheid met andere beauty fanaten, Mascha ontmoeten, en de geweldigheid van alles! 
Bij elke update word ik vrolijker, en ik krijg er steeds meer zin in! Ergens ver weg voelde ik al iets van zenuwachtigheid, maar nu ik heb gelezen dat er 10 meiden zullen worden gescout voor Mydress kan ik de zenuwen niet meer stoppen. Ok, ik geef het toe, ik ben best zenuwachtig, het lijkt me zo gaaf om te worden uitgekozen! Stiekem hoop ik toch wel hoor... Ohhhh ik kan niet wachten!!!
Ik vond het nog best lastig een leuke outfit te kiezen, classy, dat is de dresscode. Ik denk dat ik wel wat gevonden heb, alleen nu is het lastig nog zo snel schoenen te vinden! Oei, dat bedenk ik me nu net, ik heb eigenlijk helemaal geen passende pumps! Uh-oh, probleempje, last-minute nog pumps halen! Ik hoop dat ik daar morgen nog tijd voor vind! Ik moet namelijk bewijzen dat ik op hakken kan lopen, voor Mydress. Goed dat ik daar aan denk, haha!
Ik heb écht bewondering voor Mascha, dat ze naast haar geweldige site zo'n geweldig feest kan organiseren! Echt waar, ze is geweldig. Ik heb zoveel van haar geleerd! En nu staat ze ook in de Viva 400, je kunt nu op haar stemmen op www.viva.nl/viva400/viewPhoto/photo/370/gallery/13!
Gaan jullie ook naar het feest? Misschien ontmoeten wij elkaar ook nog eens! 
Voor alles over het feest, ga naar www.beautygloss.nl/category/beautygloss-party/. De kaartjes zijn wel uitverkocht, maar op de facebook pagina staan een aantal berichtjes van mensen die op het laatste moment toch niet konden en die hun kaartje verkopen. Misschien maak je nog kans!
YEAH ik heb er echt heel veel zin in, haha! Bedankt voor het lezen, doeidoei!
     

3 opmerkingen:

 1. Ik ga zeker even op die Facebook pagina kijken, want ik wil ook heel graag, maar ik kon toen niet, maar ik kan nu dus wel! Maar ik heb niemand om dan mee te gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amy je moet gewoon komen als je een kaartje kun scoren, want er zijn volgens mij veel meer mensen die alleen komen en zo kun je weer nieuwe mensen ontmoeten (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee!
  Ken je me nog? Ik stond iets voor je in de rij bij de herome dinges haah!
  Als je op m'n blog kijkt weet je het vast wel!

  En wat vond je er van?
  Ik vond het idee heel leuk maar helaas viel het toch een beetje tegen voor mij. Maar die goodiebag is wel gaaf he! Echt heel veel dure spulletjes:)
  Ik ga je volgen!

  Groetjes kelsey
  http://overthewedge@blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.