dinsdag 18 oktober 2011

Taaz.com


Met make-up spelen is leuk. Mooie, gekke, zware, lichte, leuke looks creëren met allemaal verschillende kleuren en producten. Maar wat nou als je of heel zuinig bent met je make-up, of je hebt niet zoveel producten. Misschien weet je niet welke producten bij jou passen, en vrees je voor een miskoop. Geen zorgen, er is een oplossing!  

Op de site www.taaz.com kun je virtueel van alles uitproberen met make-up. Er zijn een aantal foto's van modellen die je kunt opmaken, maar ook foto's van jezelf kun je gebruiken. Je geeft dan een aantal punten van je gezicht aan, en dan kun je aan de slag!
Je kunt kiezen uit heel veel kleuren, en merken! Als je een product probeert zie je meteen welk merk het is, hoe het heet, en de prijs.
Ik zit af en toe wat uit te proberen met de modellen, en soms ook met foto's van mijzelf. Je kunt zien welke kleuren je staan, en welke totaal niet. Je kunt je tanden bleken, en zelfs je haar in een ander kleurtje proberen. Try before you dye! Dat is zeker waar. Als je je haar graag wilt verven, moet je inderdaad even zien of de kleur je wel staat.
Niet alle kleuren zijn perfect en zie je net zo als je ze in het echt zou zien. Je moet zorgen dat het licht van je foto precies goed is, en dat is soms nog best lastig. Ik heb even een oude foto van mij genomen, en daar ziet een nog best donkere nude lippenstift er heel gek uit.


Haha, ik denk niet dat het er in het echt zo uit zou zien! Het licht op deze foto is dus niet echt goed...


Zwart haar, hoe staat het? Ik vind het niet echt mooi, haha! Je ziet ongeveer hoe de kleur je staat, het is niet perfect ingekleurd, maar je ziet het wel. 

Naast de make-over is er ook een community op de site, maar daar zit ik niet echt op. Verder staan er ook tips en nieuwtjes, ook eens leuk om daar rond te kijken.
Ik zou zeggen, probeer het gerust, misschien bevalt het!
Hoe vinden jullie taaz.com?

1 opmerking:

  1. Ja Taaz is echt grappig! Dat rechter kapsel oip de eerste foto is heel leuk!

    xx marije

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.