maandag 24 oktober 2011

Beautygloss party!


Zaterdag was GEWELDIG. Het was veel meer dan dat! Afgelopen zaterdag was de allereerste, geweldige, meer dan geweldige Beautygloss party!!! Oh ik kan gewoon niet stoppen met zeggen hoe geweldig het was. Niet alles ging goed, maar he, het was de eerste keer, nog heel nieuw. Maar toch, het was geweldig. Elke keer dat ik eraan denk word ik zo happy! Ik zal vertellen wat ik heb gedaan, en ik laat de inhoud zien van de (oh zo zware) goodiebag!

Ik was met mijn lieve vriendin Denise, zonder haar had ik Beautygloss misschien nooit ontdekt, en was ik nu geen make-up addict, (en was ik een stuk rijker geweest nu, haha!), en dan had ik ook deze geweldige dag niet meegemaakt! Dit had ik absoluut niet willen missen!
Ik haalde Denise rond 10 over 10 op bij de bushalte. Ik kwam net onder de douche vandaan, dus mijn haar had ik even heel snel in een muts gestopt. Toen we bij mij thuis waren gingen we naar mijn kamer om make-up en haar te doen en om te kleden. Maar wij zijn zoals wij zijn, dus gingen we eerst kletsen. Na een hele tijd begonnen we met de kleding, want op het laatste moment vond ik mijn jurkje ineens te warm. Achteraf ben ik daar héél blij mee, want het was echt erg warm. Toen was het ineens half 12, holy we moeten alles nog doen!!! Misschien ken je het, je make-up lukt altijd perfect, maar zodra je haast hebt gaat alles mis. Ik improviseerde wat met oogschaduw (MAC en 88 palette), mascara op (L'oreal), alles in een slakkengangetje. Ik haalde mijn nagellak er nog af omdat het een grote ramp was, én omdat er op het feest nageltreatments zouden worden gedaan door Hérome. Ik moest ook nog mijn kaartje voor Mascha schrijven, een hele leuke met Audrey Hepburn. Alles in de tas, Denise was zo slim om nog even te checken of haar kaartje in haar tas zat. Toen begon de stress weer. Kaartje weg! Ik ging boven op mijn kamer kijken, en daar lag hij, onder de stoel. Juist ja. Zo ging het dus, alles ging mis, haha! Uiteindelijk kwamen we heelhuids op het feest aan. Er stond een hele lange rij voor de deur, en het was erg koud! Ik stond op geweldig mooie schoenen met een hak van 10,5 cm, zonder plateau, en ik ben dat niet gewend..

Na ook weer wachten bij de garderobe gingen we naar binnen. Na even spotte ik Mascha! Ze zag er zo mooi uit! Haar haar en make-up zaten perfect, en ze had een hele mooie jurk aan. Ik ging naar haar toe en gaf mijn kaart, en we babbelden even. Ok, het hoofddoel was bereikt, de rest van de dag konden we nog meer plezier maken, hoera! Er was van alles te doen, en we begonnen met de nageltreatment van Hérome. Dat was beneden in een gang, er was een lange rij, maar het zou vast niet lang duren. Dat dachten we.. Het ging veel langzamer dan we dachten! We stonden gelukkig wel achter een groepje met een paar hele lieve meiden, en na ongeveer 2,5 uur in de rij waren we toch wel moe van het wachten. We hadden veel op het podium gemist, Tom Sebastian en Beertje van Beers hebben we niet gezien. We gingen wel op de grond zitten, en er werden croissants gebracht, net op tijd! Toen werden de meeste mensen toch wel ongeduldig, dus toen gingen de mensen van Herome geen hele nageltreatment meer geven, maar alleen één laagje nagellak en een flesje. Jammer, maar ja... Ik vertelde tegen een van de dames van het feest dat het leuk zou zijn dat Mascha nog even naar beneden zou komen. Ik hoorde ze inderdaad ook gekomen is, maar daar was ik helaas niet meer bij.


We gingen weer naar boven, en ontdekten dat er nog een verdieping hoger was, dus daar gingen we heen! Voor elke stand stond wel een rij, maar bij Lush was de rij niet erg lang. Er was een aardige dame die hele vette Beautygloss armbandjes verkocht. Ik had alleen geen muntje, dus die ging in later halen. Bij Lush kregen we een geweldige handmassage, echt heerlijk! Het was erg ontspannend, en dat hadden we echt nodig! Bij de Lush stand heb ik ook een potje Lemony Flutter gekocht, wat ruikt dat lekker! Ik zal hier ook een artikel over schrijven. Daarna waren we nog lang boven, we keken vanaf het balkon af en toe naar beneden, en bij de byBeautygloss stand wachtten we ook nog voor make-up. De rij was heel kort, maar het duurde erg lang! We kwamen tot de conclusie dat wij niet meer aan de beurt kwamen, dus gingen we niet meer langer wachten. We vulden nog even ons geheimpje in voor Givenchy, misschien won een van ons het geurtje wel! Beneden gebeurde er ook veen op het podium. Ik kreeg ook nog de beurt bij een winactie met de vraag in welke maand in welk jaar beautygloss.nl was gestart. Ergens in 2007, maar de maand wist ik niet meer! Ik dacht aan augustus, maar op de een of andere manier zei ik februari, maar helaas, niet goed. Het was toch augustus! Bij de trekking van Givenchy werden we echt verrast. Denise won het geurtje!! Ik was natuurlijk heel blij voor haar, en zij natuurlijk ook! Bij de stand van Hannah lieten we onze huid meten. Ik had verwacht dat ik een hele vette huid had, maar het bleek dat mijn huid juist heel droog en vetarm is! Daar moet ik zeker wat aan gaan doen!


Het feest was toen al bijna voorbij, dus we moesten nog even een foto maken met Mascha! Er stond ook voor de foto een rij, haha! Mascha was echt ontzettend lief, ze zag er geweldig uit, en ze heeft echt 6 uur lang non-stop gelachen! De foto vind ik erg leuk geworden (zie boven). 
Toen was het feest helaas afgelopen :( Later besefte ik dat ik geen armbandje had gehaald, en daar heb ik heel veel spijt van! Ik had hem echt heel graag gewild, zo jammer!!! Ik hoop dat ik er ooit nog een kan krijgen.
Op het laatste kregen we de goodiebag! We hadden bij de ingang een armbandje gekregen, en die werd bij het geven van de goodiebag doorgeknipt.. En oohhh wat een zware tas!! Ik kon hem amper vasthouden, zo zwaar! Zodra ik in de auto zat heb ik hem meteen onderzocht, en wat een ontzettend leuke spullen! Zo geweldig!!!


Rechts de goodiebag, links het tasje van Lush en wat kleine foldertjes. Wow, wat een goodiebag. En alles wat erin zit is geweldig! Moet je kijken:

Andrélon Volume & Care Shampoo, John Frieda root awakening Shampoo, Dove Nourishing Oil Care haarmasker, Herbal essences haarmasker tegen gespleten haarpunten (halleluja) 

Een kaart van Dr. van der Hoog waar je kunt zien welke maskers bij welk huidtype passen. 

L'Occitaine Bat & Douche gel, met een overheerlijke kersenbloesemgeur, net als de L'Occitaine bodylotion met miniglittertjes, erg mooi, en en Kneipp aroma badolie.  

8x4 Deodorant in Wild Flower (heer-lijk), een luxe Dr. van der Hoog masker 'Passionate Pearl' (nog niet in de winkel!), Chilli gel, en testers van Embryolisse, Lotion Micellaire en Lait-Crème Concentré, daar ben ik erg benieuwd naar! 

Een leuk tasje van Hannah met daarin een High Quality mini.

Wauw, een Wellness voucher, Max Factor foundation en een Rimmel mascara Volume Accelerator!! 

De tijdschriften Beau Monde, Grazia en Cosmopolitan.

Dit zat niet meer in de goodiebag. De Hérome W.I.C. nagellak heb ik gekregen, de overheerlijke, geweldige Lemony Flutter heb ik gekocht, en de Kate Moss Lippenstift kreeg ik ineens toen de Rimmelstand werd opgeruimd. Er kwam een vrouw op ons (Denise en ik en wat anderen) af met een hand vol Rimmel producten, 'pak maar wat'. Wauw!
De lippenstift (nummer 10) is echt heel erg mooi, kersen rood, wel vrij heftig. 
Over veel van deze producten kun je een review gaan verwachten! Als je heel graag meer over een van deze producten wilt lezen, laat een reactie achter, er komt vast een artikel over! 

Dus (ik moet het echt nog een keer zeggen), het was geweldig! Ik heb een geweldig leuke dag gehad, en het was fantastisch om Mascha te ontmoeten. Ze inspireert mij enorm, ik vind het fantastisch wat ze allemaal doet! Haar site is geweldig, en ze heeft dit feest echt ontzettend goed geregeld! Ik hoop dat dit nog veel vaker gaat gebeuren, en ik zal niet één event missen! Mascha is geweldig. Feit!
Ok, nu zeg ik het voor de laatste keer, het was geweldig. En met de laatste keer bedoel ik in dit stukje, ik ga het sowieso nog duizend keer zeggen!

Waren jullie er ook bij?

6 opmerkingen:

 1. Jaloers op je goodiebag!!! :)
  Haha, leuk verslag!
  X Leila In Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het super om met je daar heen te gaan, Lau!
  Volgend jaar weer als het weer komt, haha <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt echt super, volgende keer wil ik ook echt gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je er heen bent gegaan! En wat een leuke goodiebag, zit echt veel in zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat masker is wel in de winkel te koop, ik was ook op de party, en Mascha zei het zelf tegen mij.
  Ik heb hem nog een keer gekocht

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.