zaterdag 8 oktober 2011

30 day Challenge: Day 29


Day 29. In this past month, what have you learned?

Wat is dit snel gegaan zeg, dit is alweer de een na laatste 30 day challenge! Dit is wel meteen een hele lastige, nog moeilijker dan die van gisteren. Wat heb ik afgelopen maand geleerd? Naast de feiten op school moet ik ook wat over mezelf geleerd hebben. Ik vraag het me wel af eigenlijk!
Ik heb veel dromen. Er zijn veel dingen die ik graag wil bereiken. Voordat ik die dingen kan bereiken moet ik daar hard voor werken. En ik moet dat beter beseffen, dat ik echt aan de slag moet. Voor school moet ik me helemaal in gaan zetten, en vooral heel erg mijn best doen.
Ik heb ook geleerd dat sommige dingen echt mogelijk zijn, waarvan ik dat niet zou verwachten. Weet je nog dat ik vertelde over een auditie voor een toneelstuk op school? Ik geloofde niet echt dat ik een kans maakte, maar ik vond het eigenlijk gewoon leuk om mee te doen met de auditie. Gezellig met iedereen, even acteren, en naar anderen kijken, best leuk! Ik deed leuk mee, en heb daarbij mezelf overtroffen, ik heb gezongen voor een jury, voor de eerste keer van mijn leven! Afgelopen week was het spannend, de uitslag kon ieder moment komen. Doen de uitslag er was, zag ik het. Ik zit in de Grote Avond!!! Het is me echt gelukt! Het is een geweldig leuke groep, en ik heb echt heel veel zin in alle repetities, en natuurlijk de uitvoering! Dat heb ik toch maar weer goed gedaan! 
Ik besef me dat ik eigenlijk best gelukkig ben nu. Ik zit nu op een geweldige school, ik heb super leuke vriendinnen, ik zit in de Grote Avond, ik heb daarin een hele leuke rol, en ik zit (nogal) in de z(w)evende hemel, en ja, dat mag je wel weten :)
Ja, ik heb het, ik heb geleerd dat ik geluk heb. 
Ik zag het, ik wou het, ik heb het, ik hou het. 
Mooi zinnetje, geen idee waar ik dat vandaan heb, maar passend is het wel!
Haha, dan is het antwoord op de vraag toch nog uit de lucht komen vallen. Weer wat geleerd, als je het antwoord op een vraag niet weet, begin dan gewoon met schrijven, dan komt het vanzelf wel! (En dan moet ik nu niet een heel verhaal bij een Grieks overhoring schrijven, in de hoop dat het antwoord zomaar komt ineens.. Nee, dit gaat over dit soort vragen.)
Ik ben nu wel echt heel erg benieuwd naar morgen, wat zal er dan dit tekstvak inrollen? Ik ben benieuwd..
Tot morgen!!


P.S. Check deze foto die ik vond! Hoe vet is dat?! Dat moet ik ook eens doen!

1 opmerking:

  1. Haha ik heb wel eens van die momenten dat ik me besef hoeveel geluk ik eigenlijk heb met de omgeving om me heen enzo. (: heel herkenbaar

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.