donderdag 18 augustus 2011

Mijn nagellak stash


Haay!
Vandaag wil ik jullie mijn nagellak stash laten zien! Het is niet een hele grote collectie, ik ben vrij bescheiden wat betreft nagellak, ik ben erg zorgvuldig met mijn geld, haha. Ook ben ik nog niet heel lang een nagellak-verzamelaar, toen ik in de tweede zat begon het pas. Er komen er wel steeds meer bij, als ik een lakje in de winkel écht heel mooi vind, kan ik heb moeilijk laten staan.
Ik ben dol op mijn nagellakjes, ik hou van elk lakje dat ik heb. Ik deel dat graag met jullie, dus kijk mee!


Ik heb een hele boekhouding van mijn nagellak, ik vind het fijn om een duidelijke lijst te hebben met alle kleuren die ik heb. Zo voorkom ik dat ik een lak dubbel koop. Klik op de foto om te vergroten.
Ik wilde mijn collectie eigenlijk op nagelwielen doen, maar op papier gaat het ook prima. Ook lekker overzichtelijk, swatch, nummer/titel, en het merk met de lijn of soort van de lak. 
Ik heb in de lijst de volgorde van de aankoop. Tot 13 weet ik de volgorde niet zeker, ik begon met de lijst toen ik bij nummer 14 was. Niet lang geleden, ik heb nog over die aankoop geschreven! Kleine collectie had ik toen he? 
Bij nummer 29 kwam er ineens een hele grote druppel van de kwast, haha! 
Deze ijst heb ik een paar dagen geleden opnieuw gemaakt. Mijn eerste lijst was helemaal rommelig geworden, kijk maar:Ik heb zoals je ziet nogal veel gekliederd, haha! Ik heb uitgeprobeerd hoe het aanbrengen met make-up sponsjes gaat, met mijn dotting-tool ben ik aan de slag gegaan, en rare poppetjes tekenen leer ik nooit af. 
Die sticker komt trouwens van mijn Gosh nagellak die ik laatst kocht bij Kruidvat, hele mooie kortingen! 


Ik bewaar de flesjes in deze la, uit een klein ladenkastje waar ik ook de rest van mijn make-up bewaar. 


 Essence

Miss Sporty

Catrice

Etos huismerk

En wat andere merken waar ik maar één lak van heb.

Ik hou van budget merken, valt het op? Ik vind ook dat je voor lagere prijzen ook prima lakjes kunt krijgen. De duurste die ik heb voor zover ik weet is van WIC by Herome, en die kreeg ik een keer gratis bij Douglas, haha! Wel een top lakje hoor, maar hij is wat te dik geworden... Tijd om wat te verdunnen, met een drupje nagellakremover! 


  
Dit zijn een paar van mijn favoriete nagelproducten. Ik vind het heel moeilijk, bijna onmogelijk één favoriete nagellak te kiezen, ik hou van alle lakjes!


Dat was dus mijn collectie, het is nog niet zoveel, maar dat komt nog wel :) (nu worden mijn ouders heel bang als ze dat lezen, ik laat ze namelijk overal door het huis slingeren, hihi :$) 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden! 
Byebye!Note: op het moment ben ik op vakantie, dus als je een vraag hebt duurt het even voordat ik kan antwoorden. Ik probeer te antwoorden als ik in een internetcafé kom, anders duurt het totdat ik thuis ben.  

2 opmerkingen:

  1. Wat cool dat je daar geweest bent ! Ik ben er helaas niet geweest, maar volgend jaar kom ik zeker!
    xx Ella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat is echt handig. zo'n lijstje maken ! ga ik nu ook meteen doen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.