donderdag 11 augustus 2011

Ik ga weer op vakantie!!


Hoera, deze vakantie zitten we niet stil! Zaterdag vertrek ik weer met mijn ouders en broer naar Texel, ons geliefde eilandje! Net zoals elke zomervakantie, dit keer voor drie weken! Ik heb er echt heel veel zin in!
In het huisje waar we zitten heb ik geen internet.. Er is in de buurt wel een internetcafé, dus misschien vind ik nog een momentje om er even heen te gaan. Geen internet, dat betekend dus dat ik vanuit Texel ook niet kan bloggen! Daarom even een mededeling (:

Drie weken lang helemaal niets posten, dat kan ik ook niet maken. Het is echt niet goed om mijn blog zomaar drie weken te laten zitten, daarom heb ik wat artikelen geschreven en ingepland. Als het goed is komen deze dan automatisch online. Dit gaat niet vaak gebeuren, het zal wel minder zijn dan normaal. Er komt nu om de vier dagen een artikel online, 's ochtends om 10 uur. Ik weet het, het is niet veel, ik ben nog maar een blog-dummie... Als ik op Texel ben ga ik natuurlijk wel veel schrijven! Misschien komt er dan tussendoor nog iets online als ik in een internetcafé ben, je weet maar nooit.


Ik hoop echt héél erg dat het weer zomer wordt, dit weer van nu noem ik niet bepaald 'zomer'.. Het is eerder herfst! En de stranden van Texel zijn zooo geweldig! Strandwandelingen in de avond, in de middag zwemmen en op het strand liggen, fietsen, paardrijden over het strand en door het bos.. Ik hoop zo dat het niet drie weken lang blijft regenen! Ik heb al vaak genoeg gehad dat ik twee uur lang in de regen op een paard zat. Dan kwam ik thuis alsof ik in het water was gevallen met mijn kleding aan, met het water in mijn laarzen. Die moesten we dan echt leeggieten, ik overdrijf niet. Als het lekker weer is, is een strandrit het leukste wat er is. Ik heb gelukkig ook vaak mooi weer gehad, en dat wil ik graag vaker nog meemaken!


Je ziet het wel, ik heb véél strandwandelingen gemaakt! Deze foto's zijn van vorig jaar, en de jaren daarvoor heb ik ook veel tijd doorgebracht op het strand! 
Jaaa, ik heb er echt heel veel zin in!!! Zaterdag vertrek ik, en drie weken later kom ik weer terug! Morgen wordt het dus veel inpakken! 
Iedereen dus nog een fijne vakantie! Laten we allemaal hopen op zomer! Oehhh ik heb er echt veel zin in, haha! 
Doeiii fijne vakantie!!! 

4 opmerkingen:

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.