zondag 28 augustus 2011

Het 88 Palette


Ik ben echt dol op 'spelen' met make-up. Gekke creaties maken met allemaal verschillende kleuren oogschaduw, daar hou ik van! Daarom ben ik ook zo gek om mijn mooie 88 palette! In dit geweldige palette zitten 88 verschillende oogschaduw kleuren, elke kleur is anders. 
Lees verder voor meer over dit palette!
Alle 88 kleuren uit zijn anders, er zijn geen kleuren dubbel in het palette. Je kunt er echt honderden ooglooks mee maken.

Er zit een spiegel in, en twee sponsapplicators. Deze gebruik ik zelf niet, maar ze zijn wel handig als je je kwasten bent vergeten.


Bij mij was helaas de zwarte kleur helemaal kapot, toen ik hem openmaakte zat er op elk kleurtje een zwarte veeg... Gelukkig is het nu wel weg, en heb ik de brokken zwart weggehaald. Verder waren de andere kleuren nog heel.

Over het algemeen hebben de kleuren goed pigment. De één wel meer dan de ander, er zitten een paar kleuren bij waar amper iets afkomt, maar dat zijn er heel weinig. Er zitten een paar kleuren tussen die echt geweldig veel pigment hebben, en superlang blijven zitten. Ik heb nu nog steeds twee strepen op mijn armen, groen en blauw, die na twee keer douchen nog steeds blijven zitten! Met make-up remover gaan ze wel weg. 
De meeste zitten er tussen in, niet te weinig pigment, en ook niet te veel, precies goed. Gebruik wel een goede oogschaduwbasis, dan blijven de kleuren goed zitten.


De witte kleur is een geweldige highlighter voor onder de wenkbrauw. Hij is heel zacht, dus je krijgt geen overduidelijke witte veeg onder je wenkbrauw. 


Dit zijn een paar kleuren, de blauwe en de groene hebben echt geweldig pigment! Zilver, brons en roze zijn precies goed, zo zijn de meeste kleuren.  

De prijs is ook zeker een pluspunt! Je betaald er ongeveer 16 euro voor, op (de allerleukste beautywebshop van Nederland) bybeautygloss.nl. Als je dus even omrekent, is de prijs per kleurtje héél klein! Er zit een spiegel in, laten we zeggen van een euro, twee sponsapplicators van een euro, de hele doos is gauw twee euro, dus nog 12 euro voor 88 kleuren is dus ongeveer 14 cent per kleurtje! Het is een klein rondje, maar je doet er best lang mee. Bij Etos verkopen ze ook aparte kleurtjes, ongeveer net zo groot als de kleurtjes uit dit palette, en die zijn veel duurder. Dit palette is dus echt voordeliger dan elk kleurtje apart kopen!

Conclusie: Een palette waar je oneindig veel creaties mee kunt maken en heerlijk experimenteren  met verschillende kleuren. Van mooie nude-kleurtjes tot opvallende kleuren, waarmee je looks kunt maken voor overdag, en voor een feestje. Goede pigmentatie, sommige wat meer, sommige wat minder. De prijs die je ervoor betaald is echt heel voordelig. Een geweldig palette dus, zeker een aanrader!

Het palette ligt op het moment niet in de webwinkel bybeautygloss.nl. Ik hoop dat hij nog terugkomt, en ik verwacht dat wel, hij is erg geliefd! 
Als je 88 kleuren toch iets te veel vind, is er ook een 40 palette. Dezelfde oogschaduw, maar dan minder kleuren. Deze vind je hier
Als je een palette-fan bent, hier zijn nog meer palettes! 


  
Note: op het moment ben ik op vakantie, dus als je een vraag hebt duurt het even voordat ik kan antwoorden. Ik probeer te antwoorden als ik in een internetcafé kom, anders duurt het totdat ik thuis ben.  

1 opmerking:

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.