woensdag 16 februari 2011

laura aan blog - over

haaiii :)
Dit is even een snel berichtje tussendoor. Want ten eerste heb ik niet zoveel interessants te vertellen, en ten tweede moet ik zo weer verder met Duits leren. Gisteren weer even overgeslagen, dus moet ik nu wel weer even hello zeggen :) hahah, nu denk ik aan dat liedje I just came to say hello haha :D
Vandaag deed ik het even rustig aan, ik had al mijn huiswerk al op school afgemaakt (HOE knap is dat? Ik ben er best wel trots op :) ), dus ik hoefde alleen nog maar Duits te leren voor een toets morgen. Dit hoofdstuk is echt heel erg makkelijk, dus daar ben ik ook zo mee klaar. Dus, vandaag ging ik even naar het winkelcentrum :D Ik had nieuwe mascara nodig, mijn oude mascara is op, leeg, klaar. MAC mascara, hmm, niet het beste... Het was leuk, maar ik zal niet opnieuw MAC mascara kopen. Hij gaat niet zo lang mee, en hij is zijn geld niet helemaal waard als ik eerlijk ben. Het is een duurder merk, dus daar verwachte ik wel iets meer van. Nu heb ik mascara van (hihi) Essence. Ja, ik ga eens voor de budget merken :) Ik hoorde van Denise dat het wel een fijne mascara is, dus dat wilde ik wel eens proberen. Ik weet dat Essence niet zo'n goede naam heeft, maar toch vond ik het het proberen waard. Als het dan niets zou zijn, was het toch maar 2 euro geweest, dus veel maakt het niet uit. Ik ben benieuwd :)
Ook trok de stash van Catrice me. Ik zocht eigenlijk een koraal-kleurige lipgloss of lipstick, maar ik heb er niet echt een gevonden. Wel heb ik 2 nagellakjes gekocht, een gele, en een bruine/leverkleurige/taupe kleur. Ik heb de gele meteen uitgeprobeerd, maar ik vind het niet spetterend. Hij is best waterig, en het is moeilijk om het echt egaal te krijgen. Het is ongeveer hetzelfde als de nagellak van Essence, die is ook niet zo dik. Ik vind wat dikkere lakjes altijd fijner, daar kun je wat beter mee smeren. Het kwastje is ook vrij hard, dus als je nog eens over de lak heen gaat schraap je het weg, daarom is het zo moeilijk om het egaal te krijgen. Van veraf ziet het er toch aardig egaal uit, dus het is niet zo erg dat ik het gelijk weg gooi. Het is te gebruiken :)
Ik zal misschien nog foto's van de inkopen maken, nu ik toch bezig ben. Dit begint op een review te lijken :) yaaay, mijn eerste review :D Als ik de foto's heb, zet ik ze in dit stukje.
Nu moet ik weer verder met Duits. Ik denk dat ik ook vast wat maak voor vrijdag, dan het ik een toets grieks en scheikunde...

daaaaaaag <3 xxxx

1 opmerking:

  1. Je praat meer over je huiswerk dan over beauty, dan noem je deze site toch lekker, ikbeneennerdwantikhouvanleren.nl ?

    Stom!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.