donderdag 16 februari 2012

TROY AND ABED IN THE MORNING!

Hey, ik dacht dat het een keer leuk zou zijn om iets minder serieus te schrijven, dus besloot ik een blog te maken over de drie beste sitcoms, naar mijn mening.

3. The Office US
ik heb de Britse versie nog nooit gezien, maar die is het origineel en lijkt me ook geweldig. Maar de Amerikaanse versie vind ik hilarisch. Als je het niet kent, even een korte samenvatting: Het gaat over een bedrijf, Dunder Mifflin, met hun baas Michael. In een normaal programma heb je 1 gek persoon, maar in The Office zijn er maar 2 normale mensen. Dat zijn Jim en Pam, verder is iedereen gestoord. Het is moeilijk uit te leggen, omdat alles niet normaal is. Persoonlijk vind ik Andy en Toby het grappigst, en Michael wordt ook heel goed gespeeld.

2. How I Met Your Mother
Ik weet het, nogal mainstream. Maar het is gewoon grappig. Waarom zou 9Gag anders helemaal vol staan met HIMYM. Iedereen kent How I Met Your Mother wel, dus ik het niet te vertellen. Ik vind het alleen jammer dat Barney altijd het leukst wordt gevonden, terwijl ik zelf Marshall een Ted het leukste vind. Barney heeft geniale acties, maar is een beetje een Charlie Sheen type.

1. Community
Geweldig. Het is niet heel populair, ik vertel dus even waar het over gaat. Jeff is een advocaat, maar wordt dan betrapt op fraude en moet naar een Community College om zijn diploma weer te halen, zodat hij weer een advocaat kan zijn. Op Community College zitten allemaal volwassen mensen, wat het meteen al een geweldige sitcom maakt. schoolhumor met volwassenen. Maar terug naar Jeff. Hij wil graag iets krijgen met een meisje, Britta, en gaat met haar praten. Ze zegt dat ze moeite heeft met Spaans, en, om haar te versieren, liegt Jeff dat hij een Spaans leraar is en haar bijles kan geven. Britta neemt het aan, maar het blijkt later dat ze een heel studiegroepje heeft verzameld van allemaal totaal verschillende mensen. Pierce, een bejaarde rijke man, die super racistisch is, en niemand vindt hem eigenlijk aardig. Jeff dus, een arrogante gast met een te groot voorhoofd, maar hij vindt zichzelf nog altijd knap. Britta, een hipster eerste klas. Abed, een autistische gast van 25 die alle emoties en gebeurtenissen vergelijkt met films en TV-series. Troy, vroeger op school een quarterback, dus erg populair. Op Community College wordt hij steeds betere vrienden met Abed, wat echt de 2 leukste personages zijn. Annie, een zenuwachtige, hard werkend meisje, en Shirley, een erg Christelijke huisvrouw.  Deze studiegroep blijkt de leukste schoolserie te zijn ooit gemaakt, naar mijn mening. Met een overenthousiaste decaan en een Chinese Spaans leraar wordt het nog beter. Van mij mogen er 10 seizoenen komen, een themapark, een film, en een crappy spin-off waarin Mr. Chang samen in een huis gaat wonen met Magnitude, Leonard en Starburns. Mijn lievelingskarakter blijft Abed, omdat hij op het eerste gezicht het vreemdst lijkt in de groep, maar hij blijkt de normaalste persoonj te zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=-nGBVea8Atw
(Dit is een fragment van Community. Aan het einde heb je altijd stukjes met vage dingen die Troy en Abed doen)
 Abed: Jeff, I have to make some adjustments to my film, you'll play my father.
 Jeff: I don't want to be your father.
 Abed: Perfect, you already know the lines.- Community

2 opmerkingen:

  1. How I met your mother wil ik nog gaan zien, maar ik ben nu bezig met the big bang theory :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik ook erg leuk, maar het wordt een beetje voorspelbaar na een tijdje.

      Verwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.