woensdag 8 februari 2012

Hi there, vervanger nummer 2 hier!

Hallo lieve mensen!

Mijn naam is Norbert en samen met Phil (ja hij heet Floris maar ik noem 'm Phil) zal ik voorlopig invallen voor Laura's blog. Leuk toch? Maar goed, even iets over mijzelf. Ik ben 15 jaar, zit in Gymnasium 4, en ben gevraagd door Laura om samen met Phil een week deze blog te runnen. Phil en ik houden van goede muziek (ik persoonlijk vooral van Alternative Rock), waaronder Pink Floyd, Blur, Gorillaz, Kasabian, en zelf ben ik net Foster The People gaan luisteren. Ik weet dat het een beetje popmuziek is, maar dat boeit me niet ^_^.
Kijk, ik ben net als Phil een beetje tegendraads en ik ben ook nog een beetje autistisch, en een van mijn kenmerken is dat ik ontzettend praatgraag ben en dat ik (zoals Phil al zei) me niet altijd evenveel aantrek van wat mensen over mij vinden.

Kijk DIT zijn wij. Ik ben die met rode handschoenen en Phil is die tussen Laura en de jongen de groene trui.
        |||                                                                                    
        |||
        ˅

Ik weet dat ik een beetje homo-achtig over kan komen ^^, maar ik ben über metroseksueel. Oftewel, ik ben een hetero, maar kan nogal gay overkomen. Gaan we het niet teveel over hebben.
Waar we het WEL over gaan hebben, is muziek, zoals hierboven genoemd, en andere dingen die Phil en mij interesseren. We zijn allebei filosofen, en hebben allebei een hoofd bestaande uit een chaos van muziek, literatuur, kunst, en nog veel meer dingen en het gaat bij ons om diepgang. De kunst van alles. De betekenis ervan, allemaal Pink Floyd-mindfuck-inspiratie-in je hoofd-droomachtige werelden--- ik volg het zelf ook niet meer. Ik hoop dat Laura achteraf een beetje tevreden zal zijn met ons gelul (ik denk van niet ^^), ik heb er zelf in elk geval wel zin in om eventjes een weekje te bloggen.
Zelfde als Phil zei: blog wordt te lang, dus ik hou op.

The unexamined life is not worth living. -Socrates

8 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd om wat blogberichtjes van je te lezen!
  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. AAAAAAAAAAAAARRRRRRRGGGHH!
  norbert, 1 handschoen is niet "metroseksueel", het is gewoon dom.
  En je bent geen filosoof, totdat je in 1 adem genoemd mag worden met Aristoteles, Sartre, Descartes, etc..
  En mag ik je erop wijzen dat je hoewel je er naar het schijnt erg veel van houdt, er toch erg weinig diepgang in je blog is te bekennen.
  Ik kijk uit naar je volgende post, beter voor je dat het iets filosofisch is ^^ (protip: metroseksuelen zijn heel stoer en alternatief telt niet als filosofisch)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie je ook bent, bedankt voor je feedback, al was het niet geheel positief ^^.
   Ja, dit was dan ook nog maar de eerste post he.
   Een simpele introductie.
   The good stuff is yet to come!

   Verwijderen
  2. Wow rustig. Zeg, dat ik ziek ben en niet kan bloggen betekend niet dat ik de reacties niet in de gaten houd en zelf ook kan reageren.
   Feedback geven mag altijd, zolang het maar goed onderbouwd is, niet 'dat is gewoon dom', beginnend met 'AAAAAAAAAAAAARRRRRRRGGGHH!', dat is nergens voor nodig. De rest van je reactie was goed onderbouwd, maar het lijkt mij een beetje te vroeg om nu al in te gaan op het feit dat Norbert een filosoof is of niet. Je kunt dat niet afleiden uit een introductie berichtje.

   Verwijderen
  3. What the fuck is dat voor gelul over dat je geen filosoof bent tot je in 1 adem genoemd wordt met Aristoteles & co.?
   Die diepgang komt wel, dit is zijn 1e post (ik hoop het voor hem, anders ga ik 'm slaan, ik ken hem in rl.)
   En hij zei niet dat alternatief hetzelfde is als filosofisch.

   ga toch fietsen.

   Verwijderen
  4. Relax, de comment was van Yorick Kooij, een trollende zeikneus die slechts op aarde gezet is om anderen zich beter te laten voelen over zichzelf. Laat hem maar, hij wil alleen maar aandacht.

   Verwijderen
 3. Hahah, leuke introductie! Ik ben benieuwd naar verdere posts van jullie!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.