zondag 8 januari 2012

Volgende doel: Ombre hair maken


Ik heb een nieuw punt op mijn 'to do'-lijstje. Ik heb zin om eens wat anders te doen. Het volgende wat ik ga doen is Ombre Hair maken. Een leuk kleurtje in de uiteinden van je haar, wat overloopt naar je eigen kleur. Ik vind dit zo mooi! Het geeft een ontzettend mooi effect, let's try it!  
Op misslipgloss.nl vond ik dit artikel over de Color Bugs. Ik was eigenlijk meteen helemaal enthousiast, maar bij nader inzien toch ook weer niet. Het is maar voor één dagje, het geeft af, bij regen zitten je kleren meteen helemaal onder, en het is duur. Dat kan toch beter? Een vriendin vertelde mij over Diretions haarverf. Dit is haarverf in alle kleuren die je kunt verzinnen, een paar weken in je haar blijft, en nog geen 8 euro kost. Daar ga ik voor!
Op youtube ontdekte ik het kanaal van Lauren, JustACurbsideProphet. Haar filmpjes zijn heel leuk, haar stijl spreekt mij zeker aan! Zij maakte ook een filmpje hoe zij Ombre Hair bij haarzelf deed. 


Zo leuk, en makkelijk! Het is dus niet erg als je het slordig doet, het kan niet mislukken! Het is ook niet schadelijk voor je haar omdat het niet op je hoofdhuid komt. De verf van Directions gaat er na verloop van tijd ook uit. 
Ik ga het met een kleur doen richting roze. Cerise, Carnation pink, Flamingo pink, of meer richting paars, zoals Plum
Misschien neem ik nog een filmpje op, maar er komen sowieso foto's van het resultaat! Ik ben erg benieuwd.
Hebben jullie ervaring met Ombre hair? Deel ze! 

1 opmerking:

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.