zondag 15 januari 2012

I did it!! Ik heb Ombre Hair!!


YES, ik heb mijn doel bereikt! Vorige week schreef ik deze post, waarin ik vertelde dat ik graag Ombre Hair wilde maken. En nu heb ik het, roze ombre hair!! En ik ben er zo ontzettend blij mee! Ik heb de verf gekregen van een vriend op mijn verjaardag afgelopen vrijdag. Vrijdag avond vierde ik het met wat vrienden, wat ontzettend gezellig was. De verf die ik kreeg is van Directions zoals ik wilde, in de kleur Flamingo Pink. Een mooie felroze kleur. Benieuwd hoe ik er nu uitzie?Zo dus!! Het is héél lastig om de goede kleur op de foto te krijgen. Dit lijkt er wel heel erg op, het is meer richting paars, oudroze, een beetje donker. Niet helemaal hoe het zou moeten zijn, maar ik vind het voor een eerste keer goed gelukt! Er zijn een paar kleine plukjes die perfect markeerstift-roze zijn, omdat die net wat meer verf hebben meegepakt. Sommige plukken zijn bijna niet gekleurd, maar hebben een hele zachte roze gloed. Ik denk dat ik de techniek nog niet helemaal onder de knie heb, maar als ik goed oefen wordt het vast beter.Ik ben heel erg blij met het resultaat, de kleur loopt heel mooi over in mijn eigen kleur. 
De verf van Directions werkt erg fijn. Ik heb een henna kwast gebruikt die ik toevallig nog in mijn verfla had liggen van heel lang geleden. Na grondig omspoelen was het een perfecte kwast om te gebruiken! Eerst waste ik mijn haar met ph-neutrale shampoo. Op handdoek-droog haar bracht ik met de kwast de verf aan, en na een kwartiertje spoelde ik het eruit. Roze water!! Het duurde lang voordat het water weer kleurloos werd, maar het is gelukt! 
Ik had verwacht dat mijn haar stroef en droog zou aanvoelen, maar nee, het is juist veel zachter dan normaal! Ik heb niet het gevoel dat mijn haar zwaar beschadigd is. Ik heb er nog een leave in conditioner in gedaan voor het geval dat, dus mijn haar is nu heerlijk zacht. Wel een vreemd geurtje, maar dat trekt wel weer weg. 
Het is niet permanent, het zit er een aantal weken in. Niet overbodig veel wassen, dan zal het wel een maandje uithouden. 
Misschien kan ik ook wat gaat uitproberen met andere kleuren, het is namelijk erg makkelijk en leuk! Zeker een herhaling waard. Ik ga ook eens proberen te krullen, maar wel met papillotten. Ik denk dat het mooier is met krullend of eerder golvend haar. Een krultang durf ik niet zo goed te gebruiken, ik denk dat papillotten het veiligst zijn. 

Wat vinden jullie ervan? 

7 opmerkingen:

 1. WOW! Goed gelukt! Krullend haar? Beetje gewaagd hea? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is er gewaagder, roze haar of krullend haar? Haha :P En dankje ^^

   Verwijderen
 2. Het is awesome, Laura! <3 En ik heb PRECIES dezelfde haarverf (kleur en merk) XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me echt super eng om me haar zo te verven. Ben bang dat het heel lelijk word:) Maar bij jou vind ik het leuk!
  x Leila in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw leeeuk!
  Ik wil ook ombre haar, alleen omdat mijn haar nog niet eens tot mijn schouders komt gaat dat er heel raar uitzien haha

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf, lijkt me ook leuk alleen zou ik eerder voor een natuurlijke kleur kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.