zaterdag 12 november 2011

Lush Lemony Flutter


Bij de Lush-stand op het Beautygloss feest heb ik dit o zo bekende potje gescoord. Misschien wel het meest bekende product van Lush, de Lemony Flutter. Het is razend populair, het is vaak lastig te krijgen. Het is vaak uitverkocht, dus je moet goed opletten. Toen er nog eentje over was bij de stand heb ik mijn kans gegrepen! Ik kon wel zo'n potje gebruiken!
Mijn nagelriemen en nagels waren niets anders dan crap. Allemaal losse vellen aan mijn nagelriemen, veel te zwakke nagels, een ware ramp. Ik kon mijn nagels makkelijk ombuigen, wat ook chips in de nagellak betekend! Niet fijn dus. Ik hoorde goede verhalen over de Lemony Flutter. Een soort botertje (ik dacht eerst dat het Lemony Butter heette, lol) die je nagelriemen zacht maken, en daarbij je nagels sterker. Ook op andere droge plekjes kun je de Lemony Flutter gebruiken. Het ruikt héérlijk naar citroen, de meest geweldige geur die bestaat. Ik pak het potje vaak om gewoon even aan te ruiken, ik hou van de geur.
Ik gebruik het nu sinds begin deze maand bijna elke dag, en wat een fijn product is dit! Mijn nagelriemen zijn nu bijna perfect! Hier en daar nog een ruw plekje, maar geen los hangende vellen meer! Mijn nagels zijn ook niet meer zo zwak als eerst! Ik heb nog steeds niet de sterkste nagels, maar het gaat nu wel een stuk beter! Het is echt een heerlijk goedje. 
Een potje is 50 gram en kost €9,95. Je doet er heel erg lang mee, je hebt per keer maar heel weinig nodig. Je brengt wat aan op je nagelriemen, masseert het in, en klaar ben je. Nu kun je je nagelriemen voorzichtig terug duwen. 


Vooral nu het kouder wordt is het heel fijn om je huid en nagelriemen te verzorgen. Snel, makkelijk en effectief, een geweldig product. Zeker een aanrader! 3 opmerkingen:

  1. wauw, het klinkt geweldig, ik wil hem wel! waar kun je zoiets precies kopen?
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lush is te koop in de Lush winkels, hier een lijstje met de locaties: http://www.lush.nl/shop/info/48/winkels,%20openingstijden
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.