vrijdag 7 oktober 2011

Ben jij wel safe?

AdvertorialBen jij in elke situatie wel safe? Ook als je op een feestje nét iets te veel gedronken hebt? Misschien is veilige seks niet het eerste wat in je opkomt. Maarliefst 1 op de 4 jongens gaat all the way zonder te aarzelen. Bij meisjes is dat echter 1 op de 10. Sta jij in zo'n situatie sterk in je schoenen? En weet je wel over de gevaren van drank en roken? 


Op www.watdoetdrank.nl kun jij testen wat je weet over alcohol, roken en drugs. Alles wat je niet wist, dat kom je te weten! Wat doet het nou eigenlijk met je?
En wat doe je als je een sigaret wordt aangeboden? Ook roken is een probleem bij veel jongeren. Als je helemaal niet wilt, neem je een sigaret dan toch aan? Kijk op www.smokealert.nl, daar vind je dé test om uit te vinden hoe sterk jij in je schoenen staat.  
Het is belangrijk dat je je eigen grenzen weet, en dat je je daar ook aan houdt. Roken, drinken en drugs zijn niet goed voor je gezondheid, dat staat vast. Wees zuinig op je gezondheid, je moet er je hele leven mee doen. Je hoeft niet te gaan drinken of roken om er alleen bij te horen. Als je niet wilt, moet je dat altijd kunnen zeggen. Als je met echte vrienden bent, moeten ze dat kunnen accepteren. Je hoeft niet per sé te drinken of te roken om plezier te hebben of je goed te voelen, er zijn genoeg andere manieren. 
Misschien hoor je dit heel vaak, maar toch gaan het altijd nog heel vaak mis. Kijk naar het 'comazuipen'. Wie als eerste in coma ligt, wint. Serieus? In coma liggen, dat wil je niet. Er zijn jongeren die dat ook echt doen, en in coma raken, en dan alleen om erbij te horen. Dat wil je niet, right?
Dus ga snel maar www.watdoetdrank.nl en www.smokealert.nl, en take it serious! 

Hoe sterk sta jij in je schoenen? Laat een reactie achter!

1 opmerking:

  1. Ik sta heel sterk in mijn schoenen, als ik iets niet wil doen dan doe ik dat ook niet en als mensen dat niet accepteren zijn ze mij niet waard (:

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.