vrijdag 29 juli 2011

Vakantietip: Vakantiehuisje van Zuid-DuitslandHoi allemaal!
Inderdaad, een nieuw rubriekje! Veel mensen weten niet wat ze in de vakantie moeten doen, daarom wil ik vertellen waar ik ben in de vakantie als ik het echt heel leuk vind, of als ik een leuk idee heb om in de vakantie te doen. Ook als je thuis blijft valt er veel te beleven, maar je kunt natuurlijk ook op reis gaan. Deze keer laat ik je het beste vakantiehuisje van Zuid-Duitsland zien. Lees verder voor locatie, omgeving, en alle informatie die je nodig hebt om hier je vakantie te vieren!
Het huisje ligt in een geweldige omgeving waar ontzettend veel te beleven is. Je zit in de buurt van Füssen, een leuke stad met een groot museum en een leuke sfeer. Als je uit het raam kijkt zie je fantastische bergen, op het terrasje zit je midden in de natuur.

Voor een groter overzicht van de locatie zoek je bij google maps 'Steigmühlenweg 13, Füssen, Deutschland'. Dat is dus het adres van het huisje.

Aan het einde van de straat is een heel leuk restaurant. Iets verder is er een pizzeria waar je ook pizza's kunt afhalen. Erg handig als je laat thuiskomt en je hebt geen zin om te koken!
Je zit vlakbij een groot meer, waar je een bootje kunt huren om lekker over het meer te varen. Je kunt er ook heerlijk zwemmen! Er liggen wel steentjes, dus als je erg gevoelige voeten hebt is het slim om waterschoenen aan te doen, maar heel hard nodig is dat niet. Er is een fijn strandje met bankjes, en een kiosk met iets te eten en te drinken. 

Als je van wandelen houd, dan is dit zeker een must! Je kunt heerlijk door de Alpen wandelen, het is echt een fantastische omgeving! Om het meer heen is een wandeling die je kunt maken, een wandeling waar je bijna in Oostenrijk komt, beide beginnen dicht bij huis. Er zijn veel meren in de omgeving waar je ook naartoe kunt. Verder van huis zijn er ook veel wandelingen.
Ook kun je fietsen met een mountainbike, er zijn veel fietspaden door de bergen. 


Daar ergens bij de peil zit je. Deze foto is gemaakt tijdens een wandeling naar Neu Schwanstein, waar ik laatst nog over geschreven heb. Mooi is het daar he? 
Er is dus heel veel te beleven in de buurt. Wandelen, mooie steden, mooie natuur, fietsen met een mountainbike, kastelen bezoeken... Er woont in de buurt ook ergens een hertje die af en toe komt kijken! Ook een mega cute katje, helemaal zwart. Heel leuk om mee te spelen!

Het is een groot huis waar je een deel van huurt. De buisbaar is trouwens heel aardig, en heeft veel te vertellen over de omgeving.
Er is een appartement voor 4 personen, en een voor 2 personen. In het appartement voor 4 personen staat er in de slaapkamer een tweepersoonsbed, en ruime kasten waar je je kleding kwijt kunt. De badkamer is compleet met een douche en kastjes, het enige wat er mist is een WC-rol houder... Er zijn handdoeken en beddengoed, dus dat hoef je niet mee te nemen. Het tweede tweepersoonsbed is een uitklapbank in de woonkamer. Het is heel makkelijk uit te klappen, en het is echte luxe als je een mooie film wilt kijken! Je kunt dan het bed uitklappen en heerlijk relaxt zitten met je benen omhoog. Er is een kookhoek met een oven, een koelkast met een vriesvak, een vaatwasser, borden, bestek en glazen, en genoeg pannen. En voor de liefhebber is er internet (: 
Dit is wat je ziet als je uit het raam kijkt. Het veranderd snel, soms zijn de bergen blauw, soms groen, en soms helemaal oranje! 

Binnenkort komt er een schuurtje te staan waar je fietsen kwijt kunt, en andere grote dingen. Er komt ook een plek met strandstoelen waar je lekker kunt relaxen.

In de tuin staan heel veel mooie bloemen en struiken. Zelfs Edelweiss! Je zit dus echt in de natuur, met uitzicht op de bergen.Dit is het perfecte vakantiehuisje voor jou als:
- je van bergen en veel natuur houdt
- je van wandelen houdt
- je het leuk vind om kastelen te bezoeken
- je van zwemmen en varen op een meer houdt
- je veel fietst met een mountainbike

Kijk hier voor de site met de contactgegevens. 

Oh, haha, nu komt net de huisbaas even kletsen ^^ We zitten lekker op het terrasje. Ik heb net ook nog wat foto's gemaakt van hier, ik zal ze even op mijn laptop zetten en hier plaatsen!

De tuin

Het terrasje (aan de andere kant het andere terrasje van het andere appartement)Is het geen schatje? Awwhhh ^^

Edelweiss!!

Haha, ik hoor net dat die zwarte kat helemaal niet hier woont. Hij is zomaar aan komen wandelen! Hij ziet er gezond uit, en zorgt zelf voor zijn eten.. Ik vraag me dus af hoe lang het beestje nog hier blijft. Het is wel een schatje, dus ik hoop dat ik hem nog eens zie! 

Zo, eindelijk de foto's, haha :) Dit huisje is dus zeker een aanrader!!
Fijne vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.