zaterdag 23 juli 2011

Shoplog: Drie nieuwe nagellakjes

Hoi!
Ik ben nog steeds in Duitsland, heerlijk op vakantie. Woensdag heb ik in Füssen drie mooie nagellakjes gekocht. Daarmee heb ik meteen een mooie nail art mee gemaakt!


Kijk mee naar de lakjes!
De lakjes heb ik gekocht in 'IhrPlatz', een Duitse winkel die je kunt vergelijken met de Action of Kruidvat. Zo'n winkel waar ze van alles hebben. Ze verkochten ook producten van Catrice en Essence. Ik heb een lakje van Catrice, CO1 My Milkyway, en twee Essence nail art Freestyle & tip painter, met dunne kwastjes. Deze heb ik in 03 silver surfer en 05 purple magic.


03 Silver surfer, CO1 My milkyway, 05 Purple magic

De Essence nail art lakjes hebben een lange en dunne kwast. Daarmee kun je lijntjes op je nagels maken. 
De Catrice lak kun je naast een normaal lakje ook als topcoat gebruiken. Op de sticker staat 'Colour changing top coat', ik vond dat wel aantrekkelijk en wilde het uitproberen. Wat je dan krijgt is een mooie parelmoer glans over de kleur heen. Het is geen compleet dekkende lak, de kleur van het lakje eronder kun je gewoon zien. Ook als je het zonder kleur eronder aanbrengt zie je je nagel wel, maar je nagel heeft dan een hele mooie parelmoer glans. I like!!!


Hier heb ik de drie lakjes gebruikt. Catrice onderop, en daar overheen streepjes om en om van de twee Essence liners. De kleuren passen goed bij elkaar, ik vind het er mooi uitzien!

In Nederland kun je de lakjes niet in elke Kruidvat kopen, bij mij in de buurt kan dat niet. Ik geloof wel dat ze er zijn. Ze kosten allemaal onder de 2 euro, erg betaalbaar dus!

Je kunt er mooie creaties mee maken, ze zijn betaalbaar en leuk. Zeker een aanrader!

2 opmerkingen:

  1. Is het niet 'kruidvat', met een D dus.. ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. omfg ik dacht al, 'wat ziet dat woord er gek uit'. Ok ik ben dom. Erg dit ;o

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.