vrijdag 22 juli 2011

AIFW 2011, de lancering van FRANK


Hoi iedereen :)
Van 13 tot 17 juli was het weer AIFW-tijd. De grote Amsterdam International Fashion Week. Zaterdag de 16e (toen ik al op vakantie was) was de lancering van een nieuw merk, FRANK. Er werd mooie, met zorg gemaakte en draagbare kleding van goede kwaliteit, zonder een schreeuwend merk, voor een betaalbare prijs beloofd. Ze hadden een grote verassing voor ons...
Lees verder voor een grote verassing!
De lancering van een nieuw betaalbaar merk dus. Er waren grote verwachtingen van het merk. Wat er op de catwalk kwam was dan ook veel draagbare kleding, maar ook jurken voor bijvoorbeeld een gala.


Hiermee begon de show, een leuk, simpel jurkje. 
Kijk die gele lippen! Erg hip deze zomer, vooral oranje, maar dus ook geel, lekker knallende kleuren. Mooie nagelkleur ook, doet me sterk denken aan 'You belong to me' van Essence. 


Leuk jurkje, goed voor een feestje.


Deze jurk zou je ook wel naar een feest kunnen dragen, maar eerder naar een gala. Niet te grote luxe, maar wat bescheiden.Dit zijn al de meer luxere jurken. Wat dat roze is achter de eerste jurk weet ik niet, het lijkt wel een cape of zo. Ik heb de achterkant niet gezien. De tweede jurk kwam later ook nog in zilver met roze, met het zilver aan de buitenkant, en een iets ander model met lange mouwen en een wijde kraag.


De laatste jurk, het pronkstuk van de collectie. En hierbij ook tijd voor de grote verassing. 

FRANK was een vermomming voor een ander merk met een vrij slechte naam. Ze wilden laten zien dat er mooi uitzien niet altijd duur hoeft te zijn. Ze wilden hun slechte naam kwijt, en bedachten daarvoor een hele slimme list. Zeven mensen wisten ervan, voor de rest was het een grote verassing. 

Bij de laatste jurk werd het grote scherm ineens geel, tijd voor de onthulling. Geel de kleur van een merk met een slechte naam, de kleur van
 ZEEMAN
Ja! Zeeman! Surprise! Echt waar, Zeeman was het merk achter FRANK. Alle kleding was ontworpen door de ontwerpers van Zeeman. Al eerder hadden ze een actie om hun slechte naam kwijt te raken. Weetje nog? De ZEEMAN onderbroeken?
Iedereen was echt verbaasd, heel leuk om te zien. Kijk hier voor een filmpje om de verbaasde mensen te zien. 

Zeeman, bravo, mijn complimenten! Ten eerste voor het geheim houden van dit alles, de kleding, de show, de onthulling, en vooral: het bewijs dat er mooi uitzien niet duur hoeft te zijn.

Of ze voorgoed hun 'goedkope' naam kwijt zijn, in de figuurlijke zin van het woord, is nog even afwachten. 

Wat vinden jullie van deze actie? Gaan jullie ook naar Zeeman? Laat een berichtje achter!

Doeidoei! xxx

belangrijk: Alle foto's heb ik van http://amsterdamfashionweek.com/photo-video, ze zijn niet van mij.  

1 opmerking:

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.