zaterdag 5 mei 2012

Maanden later.

Bijna twee maanden geleden is het, dat ik een update plaatste. In die twee maanden is er ook veel, heel veel gebeurt. Leuk is het niet, na al die keren dat ik me weer zo plechtig voornam om mijn blog weer op te pakken. Ik kan het nu wel nog een keer voornemen, maar ik zit er nu aan te denken weer opnieuw te beginnen, met een schone lei. Er zitten zulke gaten in deze blog, en dat vind ik niet goed staan.
Afgelopen tijd was dus even lastig, maar dat hoort erbij. Het gaat nogal moeizaam op school, dus daar werd ik ook niet al te actief van. Inmiddels zijn de zaken vrijwel opgelost, volgend jaar die ik de 4e klas nog een keer. Ik heb ook wel leuke dingen gedaan, de Grote Avond, ik ben net terug van een week in Griekenland, en ik heb voor de eerste keer in mijn leven Koninginnedag gevierd. Al die tijd ben ik dus niet aan bloggen toegekomen, en - zoals iedere keer - mis ik het heel erg!
Ik denk dat ik dus maar een nieuwe blog aanmaak, dan kijk ik wel waar ik doorga. Ik wil het namelijk wel heel graag. Opnieuw beginnen lijkt me daarvoor wel fijn.
So yeah, dat moest ik even kwijt.
Liefs!

1 opmerking:

  1. Goed dat je het weer wilt opgaan pakken. Als je even geen zin hebt om te bloggen kan dat natuurlijk. Wat gaten in je blog zijn geen ramp. Ik heb de hele meivakantie niet geblogd en heb in plaats daarvan heerlijk uitgerust. Nu ga ik het ook weer oppakken. Veel succes ermee! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.