zondag 11 maart 2012

Update

Ja, beste lezers, ik ben er nog. En het klopt dat mijn blog weer heeft stilgelegen. Erg gênant dit, aangezien ik zo graag door wil gaan. Maar de laatste tijd is er heel wat gebeurd, veel vervelende dingen die mij ervan weerhouden om te bloggen. Ideeën heb ik wel, maar het zit gewoon een beetje tegen de laatste tijd. School gaat niet zo goed, ik moet blijven zitten, en daar wordt ik natuurlijk niet zo vrolijk van.
Ik ga nu wel blijven proberen te bloggen, want ik weet dat het nu goed is om even creatief bezig te zijn. Ik heb ook veel te delen, zo heb ik bijvoorbeeld een nieuwe camera die ik dolgraag wil laten zien. Er zijn dus gelukkig ook nog leuke dingen! Nu komt ook nog eens de lente eraan, dus laat ik maar weer vol goede moed leuke dingen doen, zoals bloggen!
Al met al spijt het mij toch, lieve lezers. Ik hoop dat mijn gastbloggers ook nog mee willen werken. Ik weet dat het niet goed is om mijn blog stil te laten vallen, dat is te merken aan mijn pageviews, en ik wil graag en leuke blog houden.
Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Wat is 'goed'? De tijd nemen voor de dingen die momenteel gebeuren in je leven? Of geforceerd gaan bloggen met kans dat het dwang wordt en geen plezier? Doe lekker rustig aan en we zien je vanzelf wel weer verschijnen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Idd, als je gedwongen wordt door jezelf blogs te schrijven, worden het minder goede blogs, en je normale leven is wel belangrijker. En als ik moet helpen dan moet je dat maar vragen. :P

      Verwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.