zondag 29 januari 2012

11 Vragen Tag!


Ik ben getagd door teardropswithbeauty.blogspot.com voor de 11 vragen tag. Leuk, zeker leuk! Het is nu de bedoeling dat ik 11 dingen over mijzelf vertel, 11 vragen beantwoord,  11 vragen verzin, en 11 mensen tag! Hoewel 2011 al een tijdje voorbij is, zal ik toch maar een poging wagen om een leuk stukje te fabriceren. Lees snel verder!

 1. Plaats de regels van de tag op je blog
 2. Iedereen die is getagd moet 11 dingen over zichzelf vertellen, de 11 vragen beantwoorden, 11 nieuwe mensen taggen én 11 nieuwe vragen bedenken
 3. Laat de mensen aan wie je de tag doorgeeft weten dat je hem/haar hebt getagd
 4. Je mag niet iemand taggen die de tag al heeft gekregen
 5. Je moet 11 mensen taggen en je mag niet zeggen 'ik geef hem aan iedereen die hem wil overnemen'

Zo, de regels. Niet erg moeilijk toch? Laat ik maar beginnen met 11 dingen die je nog niet wist over mij. Of misschien wel.

1. Nog niet heel erg lang geleden ben ik echt van kunst gaan houden.
2. Door mijn vrij nieuwe omgeving is mijn muzieksmaak geheel omgeslagen.
3. Mijn avondritueel is precies één Pink Floyd cd lang.
4. Ik ben een gigantische fan van Doctor Who.
5. Ik heb veel jongens als vrienden. I love them.
6. Ik hou van knuffels.
7. Mijn beste vriendin van mijn vorige school is gelukkig nog steeds mijn beste vriendin, ondanks we niet meer op dezelfde school zitten.
8. Ik heb een hele to-do-lijst voor dit jaar.
9. Tijdens het WK en EK voetbal zit ik aan de TV vast genageld, maar andere voetbal toernooien waar clubs tegen elkaar spelen vind ik doodsaai.
10. Ik heb mijn zinnen gezet op theater.
11. Ik ben trots op mijn Litouwse afkomst.Dat waren de 11 feitjes, nu is het tijd om de vragen te beantwoorden.

1. Wie is jouw grootste stijlicoon?

Oei, meteen een lastige! Ik heb namelijk niet echt een 'permanent' stijlicoon waar ik mezelf mee vergelijk of iets dergelijks. Ik heb er ook nog nooit echt over nagedacht eigenlijk! 
*10 minuten later*
Hmm, echt geen idee. Misschien Audrey Hepburn? Dat is toch wel iemand die het gezicht is dan de jaren '50, waar ik heel veel van hou, en ik vind het altijd leuk om films te kijken waar zij in speelt. Ze is mooi en acteert leuk, dus ja, Audrey Hepburn.2. Met welke beroemde ster zou je weleens een dagje willen meelopen? 

Ik zou graag eens mee willen lopen met een goede Nederlandse actrice. Anniek Pheifer, Anna Drijver, of Carice van Houten bijvoorbeeld. Het lijkt me interessant om te zien hoe de dag van een actrice verloopt, het lijkt me tenslotte fantastisch om zelf ook actrice te zijn.

3. Hoe zou jou droomdate eruit zien met je grote liefde? 

Haha een droomdate, daar kan ik wel even over dagdromen... Iets wat elk meisje wel wil is denk ik romantisch op het strand zitten bij zonsondergang, warm water dat tot je tenen komt, rust, de zee... Heel romantisch samen zijn.. Of een leuke film kijken (Doctor Who :D) op de bank, dat doet het ook altijd goed. En dan niet worden gefriendzoned natuurlijk.

4. Als je iets aan jezelf mocht veranderen, wat zou je dan veranderen?

Mijn conditie. Ik heb zo'n ontzettend slechte conditie! Ik haal nooit goede cijfers bij gym als het gaat om conditie. Bij de piepjestest haal ik altijd een 3, en bij rondjes rennen hoor ik bij de groep 'zeer slecht'. Ik probeer er steeds wat aan te doen, maar daar heb ik dan weer de discipline niet voor (wat overigens ook erg handig zou zijn).

5. Er bestaan hele mooie plekjes op aarde, maar welk plekje vind jij het mooiste? 

Ik ben op best veel mooie plekjes geweest, hoewel ik nooit buiten Europa ben geweest. Ik zal mijn antwoord maar baseren op de plekken waar ik ben geweest. Ik kom dan bij de Tegelberg in Duitsland. Ik ben afgelopen zomervakantie met de Tegelbergbahn naar de top gegaan, en dan uitzicht is echt ... mooi. Je hebt zo'n ver uitzicht, meren, bergen, bossen, het is daar zo mooi! Het is een leuk plekje voor parachutespringers en hanggliders. Erg leuk om te zien hoe ze zo de afgrond in springen. Het is wel steeds even een kippenvel moment, want het lijkt me echt héél eng om dat ook te doen, maar wel heel leuk. 

Ken je deze foto nog? Die plaatste ik eerder al, nog in de zomervakantie. Dat is dus op de Tegelberg.

6. Als je een Disney prinses zou zijn welke prinses zou jij willen zijn en waarom?

Haha, dat is lang geleden! Een Disney prinses, ik ken ze niet meer allemaal, maar Rapunzel ken ik nog wel. Dat lange haar wil ik ook!

7. Wat is jou versiertruck bij jongens en hoe pak je dat aan?

Ik ben hopeloos als het gaat om versieren, ik zal het maar niet ontkennen. Complete gesprekken met de persoon 'in kwestie' bedenk ik in mijn hoofd, maar als ik dan wil gaan praten komt er niet meer uit dan 'h-h-hey', en wat vaag gebrabbel en domme dingen. Ik kom niet verder dan een chat op Facebook... Ik zou het toch eens moeten overwinnen, toch? Hoe ik dit moet gaan aanpakken weet ik ook niet...

8. Als jij de leider van de wereld zou zijn, wat zou je veranderen op deze wereld?

Ik zou veel willen veranderen in de wereld. Ten eerste zou ik ervoor zorgen dat al het voedsel in de wereld gelijk verdeeld was. Er is genoeg voor de hele wereldbevolking, maar het is niet eerlijk verdeeld. Ik zou de macht wel willen hebben om oorlogen te stoppen, en iedereen een veilig thuis bieden. Nu ben ik totaal geen econoom of leiderstype, maar als ik dat wel was, zou ik dat proberen.

9. Als jij in de "Titanic" speelde hoe zou jij afscheid nemen van Jack?

Theoretisch zou ik dat moeten doen zoals de regisseur wil natuurlijk, haha. Als ik het zelf mocht bepalen zou ik het niet te dramatisch maken denk ik, het is al treurig genoeg. Hoe zou het eigenlijk anders moeten? 

10. Als je mocht kiezen tussen make-uploos of een gebreide jurk aan wat koos je?

Beide vind ik eigenlijk niet zo erg. Make-uploos zou ik wel de deur uit kunnen. Een gebreide jurk lijkt me nog best wel leuk eigenlijk! Misschien wat 'anders', maar daar hou ik juist van. 

11. Wat voor soort bloem zou je willen zijn en waarom?

Ik zou wel een sneeuwklokje willen zijn! Ik schreef bijna een jaar geleden al hoe sneeuwklokjes de lente brengen. Elk jaar komen ze terug, op dezelfde plek, en ze zijn mooi. Ik heb de eerste sneeuwklokjes al gespot trouwens... Zo, dat waren de vragen. Niet makkelijk! Nu nog vragen bedenken..

1. Als je door de tijd kon reizen, waar zou je dan heen gaan en waarom?
2. Wat heb je al sinds je heel klein was, en kun je nog steeds niet missen?
3. Heb je een rare gewoonte?
4. Wat doe je als je zenuwachtig bent?
5. Hoe ziet jouw avondritueel eruit?
6. Als je morgen naar een plek ging waar je nog nooit geweest bent, waar zou je heen gaan, en waarom?
7. Wat is het laatste boek dat je uitlas?
8. Waar ben je over 10 jaar?
9. Wil je anders zijn, of liever aanpassen op de rest? Hoe doe je dat?
10. Wie heeft een grote invloed op jou (gehad)?
11. Wat is volgens jou het verschil tussen een goede en een slechte smaak? Waarom?

De blogs die ik tag (ik volg ze allemaal!) zijn:

Dat was het, succes voor de mensen die de tag ook gaan doen! Ik vond het leuk om te doen, niet altijd even makkelijk, maar het is gelukt!
Tot snel!

7 opmerkingen:

 1. Super bedankt voor de tag, je bent alleen al de 3e die me deze tag tagt hihi (:

  Wel leuke vragen!

  Liefs Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk ingevuld! holie shit. jij bent nummer 6 die me tagt. dit wordt leuk...
  loves! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha super leuk dat je mij getagt heb! Ga er snel mee aan de gang :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dankjewel voor de tag! binnenkort komt die online!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag, ik zie hem steeds meer op alle blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke tag! ik wou ook altijd rapunzel zijn haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weet je, over dat gedoe met jongens: je moet gewoon durven! Want als je niks doet, dan gebeurt er zeker niets. Natuurlijk is het eng en je zou een blauwtje kunnen lopen, maar het zou ook zomaar goed kunnen gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.