zaterdag 15 oktober 2011

Hoe ruikt je adem?


Een slechte adem hebben, dat wil niemand. Als iemand tegen je praat en je krijgt een walm stank over je heen, niet erg prettig. Om een goede indruk te maken, is een slechte adem echt no go. Maar hoe ruikt je adem? Je wilt natuurlijk zeker zijn dat je adem niet stinkt, en dan kun je wel in je handen ademen en meteen ruiken, maar veel zin heeft dat niet. Wat is dan de beste manier om je eigen adem te ruiken? Ik vertel het je!
Je eigen adem ruiken lijkt vrijwel onmogelijk. Je kunt het misschien wel vragen aan iemand, maar als je adem dan echt stinkt is het wel weer een akward moment. Je eigen adem ruiken kan makkelijk: lik aan je pols. Laat je pols even opdrogen, tot het niet meer heel nat is, en ruik. Zo ruik je dus uit je mond! 
Dit trucje kun je makkelijk doen, je kunt even naar de WC gaan, of snel een likje nemen terwijl niemand kijkt. Zorg er wel voor dat je ervoor geen geurtje op je pols hebt gespoten, want ten eerste smaakt dat niet erg lekker, en ten tweede is de geur dan heel anders. Stinkt je adem? Geen paniek, een kauwgompje kan wonderen doen!
Ik hoop dat jullie wat aan deze tip hadden, bedankt voor het lezen en tot snel!

1 opmerking:

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.