dinsdag 9 augustus 2011

DIY: kroonkurk magneetjes


Hoi!
In deze Do It Yourself ga ik laten zien hoe je je magneetbord, koelkast of deurpost kan op leuken met grappige zelfgemaakte kroonkurk magneetjes! Het is heel simpel, maar wel leuk!
Kijk snel verder voor de DIY!


Alles wat je nodig hebt zijn wat magneetjes, wat kroonkurken en dubbelzijdig plakband of alles-lijm. Ik gebruik hier dubbelzijdig plakband, maar lijm doet het net zo goed. Zorg ervoor dat de magneet in de kroonkurk past.De kroonkurk die ik hier gebruik komt van Duits Malz-bier. Ontzettend lekker, en alcoholvrij! Helaas niet in Nederland te krijgen, dus dit kroonkurkje is meteen een souvenirtje! De fles kun je ook altijd gebruiken als vaas, ook erg stijlvol!Je neemt het magneetje, en beplakt deze met dubbelzijdig plakband. Doe niet één stukje, maar maak een klein stapeltje ervan. Als de magneet niet boven de kroonkurk uitkomt, zal deze heel moeilijk of helemaal niet blijven plakken. Neem de kroonkurk en plak het magneetje erin. Als je lijm gebruikt moet je wel zeker weten dat de magneet boven het kroontje uitkomt. Dit kun je ook doen met wat papiertjes. De lijm kun je dan ook in de kurk aanbrengen en de magneet erin plakken. Laat dan ook de lijm lang genoeg drogen.

Dat is alles, het magneetje is klaar! Leuk om briefjes op de koelkast te plakken, of gewoon los om de boel wat op te vrolijken. Leuker dan die standaard magneetjes toch?

Succes!!! 

1 opmerking:

Laat je mening horen!
Blijf wel netjes, let op je taalgebruik, zaai geen haat. Spammen wordt niet op prijs gesteld.